Fuvolaoktatás

A fuvolaórákról röviden

Az órákon egy emberrel foglalkozom, az oktatás így koncentráltabb. Személyre szabott tantervvel, és gyakorlatokkal segítek, hogy minél gyorsabban elsajátítsd a kedvenc darabjaidat. Emelett olyan elméleti tudást sajátíthatsz el, mely lehetővé teszi, hogy a későbbiekben saját magadtól is fejlődhess.

Ha még nem vagy biztos magadban, hogy a fuvola mellett döntesz, még mindig el tudsz kezdeni a gyakorlófuvolán azaz fife-on.

Tanterv

A tanterv egyénre szabott, saját igények szerint alakítható. A cél, hogy olyan könnyű vagy komolyzenei darabokon keresztül tanulj zenélni, melyeket szeretsz, illetve hogy később saját magadtól is képes legyél a fejlődésre. Célunk még, hogy a technikai, és elméleti problémákat kiküszöböljük.

Ütemterv

Nincsenek zeneiskolás kötöttségek, itt a saját tempódban fejlődhetsz, a cél a tudatos, és nem a monoton gyakorlás, így a gyakorlással kikapcsolódsz, és nem veszted el az összes szabadidőd.

Az órákról

Az egyéni órák előnye, hogy koncentráltabbá, hatékonyabbá teszi az oktatást, hiszen a figyelem egy emberre összpontosul, és nem oszlik meg.

 

fuvola tanár